N
.

realisatie kinderdagverblijf Rotterdam/.

Een oude kleuterschool stond al jaren leeg en zag er ook zo uit. De binnenzijde is volledig gestript. Het plafond in entree en hal zijn schuin omhoog geopend richting een groot daklicht voor een bijzonde lichte binnenkomst van het gebouw en een prettige route dieper het gebouw in. Door slim ontwerpen zijn 3 groepsruimten gerealiseerd met handig bereikbare en gedeelde ondersteunende ruimten als slaapkamers, verschoonruimte, wasruimte en teamkamer. In de hal is een multifunctionele kast ontworpen waar de kinderen hun jassen en bakjes in kwijt kunnen, ouders hun maxi cosi en kinderwagen kunnen parkeren, de entree vitrines heeft voor informatie- en kunstwerkvoorziening en achterin brandveiligheid onderdelen opgenomen zijn. In de grote groepsruimte is een speel- en wandkast ontworpen waar kinderen in kunnen spelen, doorheen kunnen kruipen en waar materialen in opgeborgen worden. De dubbele schuifdeuren verbinden de achterste 2 groepsruimten tot 1 grote ruimte.

opdrachtgever Zazou Kinderopvang

locatie ROTTERDAM, NEDERLAND

jaar  2019

status  OPGELEVERD

grootte 250 m2