N
.

realisatie kinderopvang Utrecht/.

Onder een kinderopvang bevond zich een oude leegstaande evenementenruimte. Deze is volledig verbouwd tot zelfvoorzienende bso (buitenschoolseopvang) locatie met twee groepsruimten. Er is voorzien in ruimte voor diverse activiteiten met o.a. een grote open (kinder)keuken, muziekruimte, hangplek en een leeshoekje. Schuifdeuren tussen de groepsruimten bieden flexibiliteit in het gebruik. Om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten, slimme bergruimte te creëren én de radiatoren te verbergen is een speelse gevelwandkast over de gehele lengte van de buitengevel ontworpen. Ultradunne LED panelen verlichten de ruimten en garderobenissen halen jas en tas uit de loop. Stijlvolle inrichting door de kinderopvang maakt het ontwerp mooi af.

 

opdrachtgever BLOS Kinderopvang

locatie UTRECHT, NEDERLAND

jaar  2019

status  OPGELEVERD

grootte  220 m2