N
.

verbouwing en uitbreiding woning Maarssen/.

Een jaren 30 woning is grondig verbouwd en uitgebreid aan de achterzijde. De opbergzolder heeft een nieuwe vloer gekregen en is nu een ruime slaapkamer bereikbaar met vaste trap. De badkamer is volledig opnieuw ingedeeld met oa dubbele inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. Op de begane grond is de keuken bij de woonkamer getrokken en de woning over de volle breedte naar achteren uitgebreid. Door gebruik van een in het plafond verzonken stalen balk is de overgang van oud naar nieuw onzichtbaar en zijn er geen kolommen. Een brede lichtstraat en hoge kozijnen voorzien de nieuw ruimte van daglicht. Een bay-window creëert een rustige plek in de eetkamer om je even terug te trekken. De openslaande deuren en het grote terras op gelijke hoogte verlengt de woonkamer verder naar buiten.

 

opdrachtgever PARTICULIER

locatie MAARSSEN, NEDERLAND

jaar  2013 – 2014

status  OPGELEVERD

aannemer URBANIZER – UTRECHT

grootte  160 m2