N
.

verbouwing woning Laren.

In korte tijd hebben we een plan gemaakt voor deze jaren dertig woning in het groene Laren. De woning was er slecht aan toe en na oude verbouwingen een verzameling van kleine ruimten met diverse afwerkingen in verschillende staat. Op de begane grond hebben we keuken en eetkamer en woonkamer verbonden. Door het verspringen van deze ruimten ten opzichte van elkaar en plaatsing van een U-vormige keuken is het zowel 1 ruimte als 5 verschillende ruimten: keuken/ eetkamer (met lichtstraat)/ werkhoek/ woonkamer en speelhoek. Plafonds zijn op gelijke hoogte doorgetrokken en het prachtige trappenhuis is met meer ruimte in ere hersteld. Op de verdieping is nu een grotere badkamer met alle gemakken en met 3 kamers daar logisch omheen gesitueerd.

 

de opdrachtgevers:

Obliq heeft ons uitstekend geholpen bij de grondige verbouwing van onze jaren ’30 woning. Daarbij kwamen ze niet alleen met mooie vondsten als een lichtkoepel in het verlengde van de kamer mét led verlichting erin, en een goede doorbraak, maar ook met een goed doordacht detailplan: van stopcontact en lichtpunt, tot voorzieningen voor radiatoren voor eventuele plannen voor de toekomst. Verder waren ze super flexibel met herzien van gemaakte plannen bij onvoorziene complicaties tijdens de verbouwing. Al met al hebben ze erg geholpen om onze verbouwing behapbaar en overzichtelijk(er) te maken. 

 

opdrachtgever PARTICULIER

in samenwerking met BOOGERD ARCHITECTURE

locatie LAREN, NEDERLAND

jaar  2017

status  opgeleverd

grootte  230 m2